Antrinių žaliavų darbeliai: skardinės

su Komentarų: 0

 

 

Skardinės- vienos iš tų atliekų, kurioms visada ieškau antrinio panaudojimo. Jos tampa vazonėliais, dežutėmis ir net vabzdžių nameliais. Norisi, kad jos būtų ne tik praktiškos, bet gražios ir mielos naudoti. Nusprendžiau išdekoruoti savo sukauptas skardines man mielų spalvų siūlais.

 

 

Kaip pasigaminti:

Pradėkite pritvirtindami siūlo galą prie skardinės viršaus. Aš tai dariau su dvipuse lipnia juosta, bet galima su karštais klijais, lipalu ar kitokiu būtų (vaizduotei ribų juk nėra!). Tada pradėkite vynioti siūlą aplink skardinę prilaikydami pirštu ir karts nuo karto priklijuokite prie skardinės, kad būtų tvirčiau. Siūlo per daug neatpalaiduokite, nes gali atsirasti tarpai. Galą vėl užklijuokite, kad tvirtai laikytūsi, geriausia keliose vieotse.

 

 

Apvynioti visą skardinę užtrunka laiko, bet tai nėra darbas reikalaujantis didėlio susikaupimo tad galima laisvai tai daryti klausantis audio knygos, žiūrint serialą ar šnekučiuojantis su draugais. Dekoruodama savas skardines užsileidau muzikos ir vyniodama tiesiog svajojau, planavau dienos darbus.

Dažniausiai naudoju šias skardines kaip vazeles, bet manau galima atrasti ir daugiau panaudojimo būdų. Svarsčiau apie jų tarpusavio sujungimą ir pavertimą lentynėlėmis smulkiems daiktams susidėti. Manau tiktų laikyti siūlams ar kitoms darbų priemonėms bei papuošalams. Kaip manote? Jei turite daugiau idėjų, pasidalinkite komentaruose, man būtų labai smagu išgirsti! 🙂

 

 

Sekite Austė:

Labas! Mano vardas Austė ir esu CoolŪkio bendraįkūrėja. Domiuosi aplinkosauga ir tvariu gyvenimo būdu, mokinuosi kaip kuo daugiau įterpti to į savo gyvenimą. Čia dalinuosi savo žiniomis ir patirtimi. Labai laukiu jūsų komentarų, pasiūlymų ir patarimų. Juk geriausia mokytis vieniems iš kitų! :)

Naujausi įrašai nuo

Palikite komentarą

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.