2020 sezono atidarymas

su Komentarų: 0

 

Kovo pradžioje atidarėme penktajį CoolŪkio sezoną! Norintys daržininkauti galėjo susipažinti su norinčiais dalintis daržu ir susitarti dėl apsilankymo darže. Džiaugiamės už tuos, kuriems pavyko atrasti daržo draugus, o tuos, kuriems partnerių rast nepavyko kviečiame sekti mūsų Facebook grupę, kurioje vis atsiranda galimybių daržininkauti.

 

 

Šiais metais atidarymo metu surengėme ilgai lauktas kompostavimo bute dirbtuves. Jų metu pademonstravome, kaip įrengti kompostinę, papasakojome kuo maitinti sliekus ir kaip juos prižiūrėti. Patys įrengėme kompostinę iš perdirbto plastiko Aurelijos sukurtą Precious Plastic Lithuania dirbtuvėse. Sliekai užskaitė šiuos tvarius namus ir puikiai juose toliau gyvuoja. Į pagalbą mums atvyko jau metus kompostuojanti Ieva Vilkė, tinklaraščio dar kas nors kūrėja ir pasidalino savo patirtimi ir patarimais. Apie kompostavimą bute galite daugiau paskaityti mūsų įraše ir Ievos tinklaraščio įraše. Jei dirbtuvėse sudalyvauti nepavyko, bet labai norėjote, parašykite mums. Esant poreikiui organizuosime vėl 🙂

 

 

Nieko sau, kartais sunku patikėti, kad CoolŪkis gyvuoja jau beveik 5 metus. Ačiū jums, kad palaikote, dalyvaujate ir džiaugiatės kartu su mumis, kad atsiranda vis daugiau galimybių daržininkauti, susipažinti su bendraminčiais, mokytis ir tobulėti. Kaip komandoj sakome ,,Auginimas augina” tad džiaugiamės, kad auginate ir augate kartu su mumis!

 

Sekite Austė:

Labas! Mano vardas Austė ir esu CoolŪkio bendraįkūrėja. Domiuosi aplinkosauga ir tvariu gyvenimo būdu, mokinuosi kaip kuo daugiau įterpti to į savo gyvenimą. Čia dalinuosi savo žiniomis ir patirtimi. Labai laukiu jūsų komentarų, pasiūlymų ir patarimų. Juk geriausia mokytis vieniems iš kitų! :)

Naujausi įrašai nuo

Palikite komentarą

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.